Информационен и административен център бе изграден на Фериботен комплекс Белослав.

...
Информационен и административен център бе изграден на Фериботен комплекс Белослав.
Коментари Харесай

Изградиха нещо много полезно край Варна

Информационен и административен център бе построен на Фериботен комплекс " Белослав ". Строително-монтажните действия са изпълнени по плана " Изграждане на информативен и административен център на Фериботен комплекс " Белослав " за превоз на коли и хора през канала сред Белославското и Варненското езеро “, научи Varna24.bg от Областния информативен център.

Финансирането е обезпечено от Програмата за морско дело и риболовство 2014-2020 година посредством метода Водено от общностите локално развиване, мярка 2.1.1. “Подобряване на достъпа до рибарска инфраструктура и увеличение на синия капацитет “. Общата стойност на инвестицията е 90 424,50 лева Бенефициент е Община Белослав.

В резултат от осъществяването на дейностите по плана, с изключение на създаване на осведомителния и административен център, е облагородена и публичната зона към него. Центърът извършва административни и информационно-обслужващи действия за рибарския бранш. От него се получава информация за изискванията за отплаване, както и за графика на едрогабаритни кораби, минаващи през плавателния канал, с цел да доближат до пристанище " Варна – Запад “.

Обектът се употребява и като бдителен пункт от експертен екип на Фериботен комплекс " Белослав “, чиято активност е да подава онлайн информация за неприятни метеорологични условия, които попречват свободното придвижване на ферибота и други плавателни съдове, придвижващи се през канала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР