Инфлуенсърката Виктория Капитонова се пусна за продажба, определяйки цена от

...
Инфлуенсърката Виктория Капитонова се пусна за продажба, определяйки цена от
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Благодаря на всички за вниманието, искрено се позабавлявах!

Инфлуенсърката Виктория Капитонова се пусна за продажба, определяйки цена от 3 000 лева за компанията й в период от 24 часа. В тази сума се включва вечеря, закуска и нощувка в един от най-скъпарските столични хотели. Прави усещане, че победителката от „ Ергенът “ осребрява доста добре славата си. в последно време провокира вълна от мнения около цените и най-много за това по какъв начин се „ продава “.

 

Капитонова е помислила и за тези с по-скромни благоприятни условия – на тях предлага единствено брънч против скромната сума от 500 лева В случай, че желаете тя да ви бъде наставник за интервал от 6 месеца, ще би трябвало да се простите с 10 000 лева

 

Инфлуенсърката към този момент съумя да се изтъргува на цели 14 девойки в границите на 48 часа. Те са броили по 6 бона, с цел да са с нея цялостен уикенд в топ хотел. Всеки самичък може да сметне, че това прави 84 бона за един уикенд. Освен гореспоменатите екстри, в цената е включено и проявление на девойките в мрежата й.

 

Разбира се, както Капитонова сама се хвали, наивници не липсват. Пакетите й се харчат като топъл самун и тя е много натоварена. До момента обаче няма противоположна връзка от ученичките й, които да споделят до каква степен са усвоили нюха й за облага от обществените мрежи. Безспорно за огромна част от обществото те си остават скъпоплатени девойки на повикване.

 

За мъжете, помислили си, че в тези пакети са включени и други екстри, Капитонова разяснява, че те са САМО за дами и задачата й била не просто да си прекарат известно време дружно, а да притегли вниманието върху профилите им, до момента в който са дружно. Накрая заключава: „ Не предлагам нищо за мъже, успокойте се! “. След това признава, че е употребила всички вероятни способи за привличане на внимание и повдигане на звук в медийното пространство.

Не пропуща и да благодари на всички за вниманието с признанието, че откровено се е забавлявала.

 

Не може да не отбележим, че профилът й към този момент се радва на над 150 000 почитатели. Дори загатва, че вследствие на огромния триумф си е купила безценен подарък, само че не разкрива какъв е.

За разлика от нея обаче, последователките й затъват в борчове. Тъй като Капитонова предлага курсовете й да се платят на заем, наивните млади девойки теглят заеми, с цел да могат да си платят за предлаганите от нея услуги.

 

Очевидно има задоволително наивни девойки, които имат вяра, че с курсовете й ще съумеят да си заловен богат мъж и да забогатеят, само че това не е толкова елементарно. А и хитрушите като нея са малко.

Безспорно рускинята ще бъде запомнена като една от най-скандалните участнички в „ Ергенът “, само че тя следва правилото, че няма неприятна реклама.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР