Инфлуенсърът, оператор и спортен журналист Владислав Радославов помага, защото вярва,

...
Инфлуенсърът, оператор и спортен журналист Владислав Радославов помага, защото вярва,
Коментари Харесай

Влади Радославов: Помагам, защото всички хора сме равни и никой не е застрахован!

Инфлуенсърът, оператор и състезателен публицист Владислав Радославов оказва помощ, тъй като има вяра, че положителното ще избави света.
„ Доброто е едно от най-важните неща и хората би трябвало да се поддържаме един различен. Особено във времената, в които живеем “, сподели той в ефира на БТВ.
От ранна детска възраст Влади обича да подава ръка, а откогато изкарва самичък прехраната си, почнал да оказва помощ и финансово колкото може. „ Когато започнах да излизам по улиците, да срещам хора и да виждам в очите им вярата и силата, която им давам, това ме инспирира да продължа “, описа той.
„ Различни истории, разнообразни хора, разнообразни ориси. Всеки е стигнал по много печален метод до това си положение. Едни са изгубили дома си, едни са имали проблеми в фамилията, други са били изгонени и са се озовали на улицата. Но всички хора сме равни и никой не е застрахован “, сподели инфлуенсърът.
„ Вярвам, че хората се усещаме. Вярвам, че усещат, че съм доброжелателен към тях. Когато видя чистата душа насреща, те виждат моите планове. Смятам, че това е разковничето “, изясни той.
Влади снима видеа, които споделя в обществените мрежи, с цел да даде публичност на хората в потребност.„ Когато пусна видеото, доста други хора, които желаят да оказват помощ, се свързват с мен и по този начин става една верига. Социалните мрежи за мен са средство, с което можем да даваме добър образец “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР