Инфлация, инфлация, инфлация! Това чуваме от интернет, от новините, дори

...
Инфлация, инфлация, инфлация! Това чуваме от интернет, от новините, дори
Коментари Харесай

Как да пазаруваме умно и да пестим пари?

Инфлация, инфлация, инфлация! Това чуваме от интернет, от новините, даже вечер на масата от нашето семейство. Явно идва повишаване на цените, което ще се отрази на това какво и какъв брой можем да купуваме. Как можем да пазарим мъдро и да пестим пари? Ето пет метода за това:

1) Не купувайте неща, от които не се нуждаете

Много постоянно виждаме нещо на промоция, което считаме за добра договорка. Да, то може да е такова, само че ние да нямаме потребност от него. И все пак си го купуваме с настройката, че спестяваме. А истината е, че просто харчим едни пари, които не сме планували. Добре е да сте наясно от какво имате потребност, с цел да може да избягвате такива пазарни " клопки ". 

2) Сравнявайте цените

Много постоянно не съпоставяме цените на стоките, които купуваме. И това е обикновено, само че когато съберете всички дребни разлики в потребителската си кошница за месеца, може да се види, че сумата е от сорта на 10-20 лв., даже повече. И като го сметнете на годишна база, цифрата към този момент добива други изражения - колкото една сметка за ток, да вземем за пример. Сравнявайте цените на стоките, които ще купувате и постоянно търсете най-изгодното за вас. 

3) Пазарувайте огромни количества на положителни цени

Има артикули, с които може да се запасите когато те са на промоционални цени и има огромна разлика в тяхната цена на промоция от нормалната такава. Зехтин, прахуляк за пране, кафе, тоалетна хартия, кухненски ролки, паста за зъби, ароматизатори за тоалетна, веро и сапун са единствено някои от образците, които са значими за семействата.  

4) Не е значима единствено цената, само че и количеството

Много хора гледат единствено цената когато става дума за промоция, само че не съпоставят количеството. Понякога ще видите артикул на по-ниска цена, само че когато пресметнете, ще видите, че различен, който също е понижен може да бъде с по-висока цена, само че по-голямо количество. Има доста образци за това за най-различни артикули и услуги. 

Това са единствено четири образеца за това по какъв начин можем да пазарим по-умно и да спестяваме пари. С използването им сигурно ще можете да си позволите да купувате повече неща за същата сума от бюджета си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР