Инфарктни събития в Х фактор. Зрителите станаха свидетели на исторически

...
Инфарктни събития в Х фактор. Зрителите станаха свидетели на исторически
Коментари Харесай

Инфарктен полуфинал! Такова нещо никога не се беше случвало в историята на българския Х фактор

Инфарктни събития в " Х фактор ". Зрителите станаха очевидци на исторически полуфинал. За първи път в историята на родното издания на музикалния формат до край доближава група. Момичетата на Любо от 4 Magic съумяха да получат задоволително зрителска поддръжка и ще ги гледаме другата неделя в борба за успеха. Освен тях по волята на феновете, без да излиза за двубой довечера с останалите, се класира и Ева. 


Три девойки от тима на Саня извършиха своите спасяващи песни на сцената. Този път обаче менторите нямаха право да избират коя от тях да продължи. Всичко се реши от вота на феновете. За него останаха да се борят Милена, Мирослава и Йоана. От тях до момента единствено дребната Мира е била на елиминации против Теодор, само че съумя да се пребори.


Битката бе жестока а участничките в действителност дадоха безусловно всичко от себе си. За жал този път от сцената на " Х фактор " трябваше да си тръгнат двама участника, а на финала да останат единствено трима. През цялото време менторката бе със сълзи на очи, представяйки девойките си, които се бореха за оставане. След тежкия музикален конфликт сред хубавиците, от предаването си потеглиха Мирослава и Милена.  И по този начин всички ще гледаме оспорван край сред едни от най-големите гласове в предаването - 4 Magic, Ева и Йоана./ Блиц
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР