Инфаркт на шофьора е причината за тежката катастрофа на пътя

...
Инфаркт на шофьора е причината за тежката катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Инфаркт е причината за катастрофата край Ловеч с пет жертви, при която загинаха две деца

Инфаркт на водача е повода за тежката злополука на пътя Плевен- Ловеч, при която на 16 юли следобяд починаха петима души, измежду които две дечица на една годинка. Новите условия по досъдебното произвеждане бяха обявени от Окръжната прокуратура в Плевен, осведомят от държавното обвиняване.
Още по темата
Според заключението на специалистите единият от водачите е претърпял изострен миокарден инфаркт. То е направено на база осъществените оглед, аутопсия и хистологично проучване на натрупа на лидера на лекия автомобил " Фолксваген ", оповестяват от Окръжната прокуратура, осведоми Българска телеграфна агенция.

Резултатите от проучванията за съществуване на алкохол в кръвта и на двамата водачи са негативни. Още в първите часове след смъртоносния случай проверяващите имаха подозрения за инфаркт при единия от водачите, заради което се е стигнало до съдбовния конфликт.

При жестоката злополука в региона на пътен кантон " Люляците ", станала при преден конфликт сред два автомобила с плевенска регистрация, на място при случая починаха 60-годишният водач на " Фолксваген Голф " и едногодишно момченце в колата.

От другия автомобил - " Опел ", починаха 31-годишният лидер, както и спътниците му - 54-годишна и едногодишно момченце. Заедно с детето живота си изгуби и татко му, а фамилията се беше запътило на кръщене на момченцето в Троянския манастир.

По досъдебното произвеждане за злополуката, водено под управлението и надзора на Окръжна прокуратура - Плевен, са осъществени голям брой дейности по следствието. Извършени са разпити, следва назначението на автотехническа експертиза и осъществяването на редица следствени дейности, прибавят от прокуратурата.

 Две бебета са измежду петте жертви на жестокия преден конфликт на пътя Ловеч-Плевен Виж още
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР