Индийското подразделение на Samsung актуализира корицата на своя акаунт в

...
Индийското подразделение на Samsung актуализира корицата на своя акаунт в
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S23 FE ще бъде представен на 4 октомври

Индийското поделение на Samsung актуализира корицата на своя акаунт в обществената мрежа X (Twitter), като го размени с тийзър, показващ отвесно разположение на 3 камери и надписи „ New Epic “ и „ Launch on 4 October “. Въпреки, че името на устройството, което ще бъде оповестено на този ден не е посочено, от GSMArena са сигурни, че става дума за Samsung Galaxy S23 FE.

Малко по-рано Amazon.in сътвори промоционална страница за смарт телефона Samsung Galaxy S23 FE на своя уеб страница, като уточни, че новият артикул ще бъде пуснат в продажба в Индия през октомври. Заедно с Galaxy S23 FE се чака Samsung да показа и таблетите Galaxy Tab S9 FE и Galaxy Tab S9 FE Plus, както и слушалките Galaxy Buds FE.

Все още няма публични известия по отношение на спецификациите на Galaxy S23 FE, само че съгласно слуховете, той ще разполага със 6,4-инчов AMOLED екран с Full HD+ резолюция и 120 Hz периодичност на освежаване, 6/8GB RAM, 128/256GB вътрешна памет и 4500mAh батерия с 25W кабелно зареждане. Източниците оповестяват и за 10 МР предна камера и тройна задна камера с главен 50 МР датчик с оптична стабилизация на изображението, ултра-широкоъгълен 8 МР датчик и 12 МР телефото модул. В взаимозависимост от района смарт телефонът ще се предлага с чип Samsung Exynos 2200 или Snapdragon 8 Gen 1. Изтеклото рекламно изображение (по-горе) разкрива, че смарт телефонът ще има четири цветови разновидността.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР