Индийският бизнесмен Прамод Митал е бил задържан от полицията в

...
Индийският бизнесмен Прамод Митал е бил задържан от полицията в
Коментари Харесай

Помните ли го? Беше собственик на Кремиковци и ЦСКА, сега го арестуваха!

Индийският предприемач Прамод Митал е бил арестуван от полицията в централата на компания в северната част на Босна и Херцеговина по съмнение в проведена незаконна активност и корист със служебно състояние. Това заяви босненската прокуратура, представена от " Ройтерс ". Прамод, който е по-млад брат на стоманения магнат Лакшми Митал, оглавява надзорния съвет на металургичния комплекс “Глобал Испат Коксна Индустрия Лукавац ", който е един от най-големите експортьори в Босна, написа Бургас 24.

От районната прокуратура в град Тузла оповестиха, че дружно с Митал са арестувани още основният управител на комплекса Парамеш Бхатачари и членът на надзорния съвет Разиб Даш. Подозренията са, че началото на тяхната незаконна активност датира още от 2003 година Полицията прави обиски в офиса им, след което те ще бъдат отведени в прокуратурата на Тузла, а със заповед за арест се търси и четвърти обвинен участник в незаконната група.

Очаква се арестуваните да се явят пред съда през днешния ден, прибавя " Франс прес ". Митал бе притежател на българския металургичен комбинат “Кремиковци ", който приключи активността си през 2009 година, както и на футболния клуб ЦСКА, продаден от него същата година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР