Индийският актьор, станал известен с участието си в Беднякът милионер,

...
Коментари Харесай

Почина звезда от филма ”Беднякът милионер”

Индийският артист, станал прочут с присъединяване си в ”Беднякът милионер ”, Ирфан Хан, е умрял, съобщи Би Би Си.
За кончината на петдесет и три годишния актьор са съобщили негови сътрудници. " Господин Хан си е отишъл през днешния ден в болница в западния индийски град Мумбай ", са показали представители на починалия.

Причината за гибелта на звездата на Боливуд към момента не се оповестява. Британската медия уточни, че Хан през 2018 година Хан е съобщил, че е страдал от рядко онкологично заболяване. " Тогава той е бил приет в болница в лондонска болница ", напомни Би Би Си.

Сахабзаде Ирфан Али Хан е бил роден в индийско мюсюлманско семейство в северния град Джайпур през 1967 година Той е приключил актьорско майсторство в Делхи през 1983 година

Хан е изиграл първата си роля в киното през 1988 г, а звездата на неговата международната популярност е изгряла след присъединяване му във кино лентата на английския режисьор Азиф Кападиа " Воин " (2001 г.). Освен във кино лентата от 2008 година " Беднякът милионер " Хан е участвувал и в " Животът на Пи ", " Джурасик парк " (2015 г.) и други филми. Заради открития рак той е престанал да се снима през 2018 г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР