Индийски фармацевт почина, а началникът му е настанен в болница,

...
Индийски фармацевт почина, а началникът му е настанен в болница,
Коментари Харесай

Фармацевти опитаха да създадат лекарство срещу COVID-19, единият почина

Индийски фармацевт умря, а началникът му е настанен в болница, откакто двамата собственоръчно създали и изпили химическо вещество, което изготвили за допустимо лекуване на коронавирусна зараза , написа БГНЕС, базирайки се на информация от Агенция Франс Прес. Мъжете са чиновници в компания за лекуване посредством билки, и са тествали лекарство, което съдържало примес от азотен оксид и натриев нитрат. Инцидентът е станал в южния град Ченай.
Единият от двамата, тествали " лекарството " - 47-годишен - е умрял на място , заяви шефът на локалната полиция Ашок Кумар. Другият потърпевш мъж се възвръща от натравянето. По данни на управляващите, мъжете купували химическите субстанции от локален пазар, като сами създали формулата на " лекарството ", откакто чели публикации в интернет.
Към момента няма утвърдено лекарство или ваксина за лекуване на ковид в международен мащаб. Над 60 000 са инфектираните в Индия. Страната наложи фрапантна общодържавна карантина в опит да спре разпространяването на заболяването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР