Индия регистрира рекорден брой нови случаи на заразени и починали

...
Индия регистрира рекорден брой нови случаи на заразени и починали
Коментари Харесай

Индия отчете рекорден брой на заразени и починали от Covid-19 за денонощие

Индия записва рекорден брой нови случаи на инфектирани и умряли откоронавирус за денонощие, заяви Ройтерс.

За последните 24 часа са открити 412 262 нов и случая , с което общият им брой надвишава 21 милиона, по данни на здравното министерство на страната. Броят на умрелите доближи 230 168, откакто в сряда бяха регистрирани нови 3980 смъртни случаи.

Германия също регистрира растеж на новите случаи на кронавирус. За последното данонощие са регистрирани нови 21 953 души с Covid-1 9 . Така общо с вируса към този момент са се срещнали 3 473 503 германци, по данни на института за инфекциозни заболявания " Роберт Кох ". Починали са 250 души, с което общия им брой доближи 84 126.

В същото време Китай записва единствено 5 нови случая на ковид за миналото денонощие.Това е с два по-малко спрямо предходния ден, заяви Ройтерс.Всички нови случаи са привнесени от чужбина, твърдт здравните управляващи в Пекин.

Броят на безсимптомните случаи, които Китай не класифицира като доказани, са седем, спрямо 10, регистрирани във вторник. Общият брой на доказаните случаи на Covid-19 в континентален Китай доближи 90 726 от началото на пандемията, до момента в който този на умрелите остава неизменен - 4636.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР