Имунитетът към новия коронавирус трае най-малко една година, но може

...
Имунитетът към новия коронавирус трае най-малко една година, но може
Коментари Харесай

Нови проучвания прогнозират доживотен имунитет към COVID-19

Имунитетът към новия ковид трае минимум една година, само че може и да е пожизнен, като става все по-силен с времето, изключително след имунизация. Това са заключенията на две нови изследвания, представени от " “.
Двете изследвания сочат още, че множеството хора, които се възстановят от и по-късно се ваксинират, нямат потребност от спомагателна „ трета игла “.
Повечето имунизирани, които в никакъв случай не са боледували, евентуално ще имат потребност от спомагателни дози ваксина.
И в двете прочувания са тествани хора, които са били инфектирани с новия ковид преди към година. Клетките им към момента помнят информацията и в случай че се наложи, ще стартират да създават антитела, сочи едното прочуване, оповестено в.
 Фейсбук към този момент няма да трие изявления за лабораторния генезис на COVID-19 Фейсбук към този момент няма да трие изявления за лабораторния генезис на COVID-19
Администрацията на американската обществена мрежа Facebook ще спре да изтрива изявления, съдържащи догатки за изкуствения про...
Другото изследване открива, че така наречен В кафези, които също са част от по-комплексния имунитет, не престават да " заякват " с времето за най-малко 12 месеца след първичната зараза.
Това ненапълно успокоява научната общественост, че имунитетът към COVID-19 е временен, сходно на този за останалите коронавируси, причиняващи елементарните настинки.
Учените откриват също, че В клетките за SARS-CoV-2 след преболедуване и имунизация са толкоз мощни, че съумяват да предпазят даже от разновидностите на вируса.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР