Имоти на няколко холивудски звезди бяха унищожени от опустошителните пожари

...
Имоти на няколко холивудски звезди бяха унищожени от опустошителните пожари
Коментари Харесай

И холивудските звезди се борят с пожарите в Калифорния

Имоти на няколко холивудски звезди бяха унищожени от опустошителните пожари в Калифорния. Домовете на поп звездата Майки Сайръс и китариста Нийл Йънг са изгорели, отчасти потърпевша е къщата на артиста Джерард Бътлър в региона.
 
Певиците Лейди Гага, Иги Азалия, Шер, а също по този начин и режисьорът Гийермо дел Торо бяха евакуирани поради огнената буря.
 
Риалити звездата Ким Кардашиян и брачният партньор ѝ Кание Уест наеха частна пожарна команда, с цел да спасят фамилната вила на стойност 60 милиона $, оповестява ТАСС, базирайки се на уеб страницата TMZ.
 
Имотът се намира в комплекса Хидън хилс и е ситуиран по подобен метод, че в случай че бъде обзет от пламъците, те ще се трансферират и на прилежащите домове.
 
Комплексът Хидън хилс е планиран от архитекта Арчибалд Хенсън през 50-те години на предишния век и е ситуиран на повърхност от 4,4 квадратни километра. Той е от закрит вид и подслонява доста звезди.-->
 
Междувременно актрисата Сандра Бълок подари 100 000 $, с цел да се обезпечат грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния.
 
54-годишната холивудска звезда е дарила парите на организацията " Хуманно общество на окръг Вентура ", която ще способства да бъдат избавени домашни любимци и ще се грижи за тях.
 
Във Фейсбук от организацията показаха признателността си за направеното подаяние: " Усилията ни за избавяне и изтегляне на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха поддръжката си ".
 
Дарението на Сандра Бълок ще даде опция да се обезпечат грижи за редица животни, в това число коне, бикове, магарета, прасета, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от вилнеещите пожари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР