Имигрантката от Русия, поразила очевидци и потребители в мрежата с

...
Имигрантката от Русия, поразила очевидци и потребители в мрежата с
Коментари Харесай

Бездомна рускиня запя в метро в САЩ и омагьоса всички ВИДЕО

Имигрантката от Русия, поразила очевидци и консуматори в мрежата с гласа си, сега живее в Лос Анджелис. На улицата, тъй като няма собствен личен дом.

Миналата седмица в инстаграм профила на полицията в Лос Анджелис се появи видео. То бе на жена, явно, живееща на улицата.
На фрагментите облечената в дънкова пола и блуза, дамата със своето осъществяване на оперна песен на италианския композитор Джакомо Пучини заглушаваше обявленията по радиоуредбата в метрото за придвижването на влаковете. Интернет незабавно се влюби в бездомната.
"Четири милиона души назовават Лос Анджелис собствен дом. Четири милиона истории. Четири милиона гласа... Понякога единствено е належащо да се спре човек и да послуша един от тях, с цел да чуе нещо прелестно ", написа консуматор.


По-късно било изяснени, че певицата се споделя Емили Замурка, написа Ен Би Си. Тя е родена и е израснала в Русия, само че на 24-годишна възраст се мести в Съединени американски щати.

В момента е на 52 години и е бездомна. Емили не е професионална певица. Тя се е учила да пее, гледайки тв приемника и подражавайки на оперните реализатори.

"Знаете ли за какво пея в метрото? Защото там акустиката е потресаваща ", споделя тя.

 Фото Twitter/Aine
В предишното Замурка е свирила на цигулка в комерсиалните центрове. Но откакто принудително ѝ взели инструмента, на стойност 10 000 $, и го счупили, тя към този момент не можела да си заплаща квартирата и се озовала на улицата, написа Ей Би Си.

Когато членът на градския съвет на Лос Анджелис Джо Бускайно чул италианското оперно соло, той незабавно поканил певицата да пее на откриването на фестивала на италианското завещание "Малката Италия ".
 Фото Twitter/abc7jovana
В момента Замурка краткотрайно живее в хотел. Там тя би трябвало да се готви за своя нов живот.

Неравнодушни американци са стартирали акция за набиране на средства за певицата. Събрани са към този момент над 50 000 $.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР