Имигрант от Гана, изнасилил германка пред очите на приятеля й,

...
Имигрант от Гана, изнасилил германка пред очите на приятеля й,
Коментари Харесай

Напаст: Нагъл мигрант размаха трион, изнасили млада германка пред очите на гаджето ѝ и я обвини в проституция

Имигрант от Гана, изнасилил германка пред очите на приятеля й, жигосах в правосъдната зала жертвата си, наричайки я продажница. Бруталното полово закононарушение е осъществено през април тази година, оповестява  Bild. 26-годишният юноша и 23-годишната му другарка излезли измежду природата. Неочаквано в палатката им нахлул 31-годишният емигрант от Гана Ерик Х., с трион в ръка. Той взел от двойката 6 евро и портативен бумбокс. Това очевидно му се сторило незадоволително, тъй като измъкнал 23-годишното момиче от палатката и го изнасилил пред очите на приятеля й.



След случая потърпевшите алармирали полицията. Там бил изработен фоторобот на изверга. След няколко дни той бил арестуван.



В него бил открит откраднатият бумбокс, а ДНК пробата потвърдил, че е имал полов контакт с жертвата.



Пред съда в Бон Ерик решил да не мълчи, придържайки се към препоръките на юриста си и гръмко декларирал, че момичето е продажница. Без да се аргументира, той споделил, че „ Всички, които й оказват помощ в лъжата, са мръсни свине”.

След това Ерик почнал да споделя за живота си в Гана, загатнал, че татко му е притежател на няколко какаови плантации и живеел като крал в страната си. „ В Гана кралят може да има толкоз дами, колкото си пожелае, стига да се грижи за тях”, съобщи насилникът.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР