Името на звездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо

...
Името на звездата на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Изнасилил ли е Роналдо жена през 2009-а? Звездата отговори

Името на звездата на Ювентус и международния футбол Кристиано Роналдо беше забъркано в скандал с обезчестяване. Никому незнайната американка Катрин Мойорга твърдеше, че е била накарана да прави анален секс срещу волята си от португалския футболист по време на престоя им в хотел в Лас Вегас през 2009 година, оповестява.
 
Както може и да се чака, футболистът изрично отхвърли тези обвинявания и показа, че въпросната жена просто се пробва да натрупа известност на негов тил. Той стори това в чат онлайн с почитателите си в обществените мрежи, които не му икономисаха неуместния въпрос.
 

" Това обвиняване е чиста неистина . Тази жена просто желае да натрупа популярност на мой тил и да завоюва от това. Такива лъжливи обвинявания са част от моята работа и аз ги одобрявам умерено ", показа футболистът пред почитателите си.
 
Историята на американката излезе в списанието " Шпигел ", а тя твърди още, че са ѝ били платени 375 хиляди $, с цел да бъде потулен казусът и да не се стига до обвинявания в обезчестяване. Адвокатите на Роналдо към този момент оповестиха, че ще съдят изданието за публикуването на такава " лъжлива история ".
 Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР