Името на новия треньор на Левски Петър Хубчев беше замесено

...
Името на новия треньор на Левски Петър Хубчев беше замесено
Коментари Харесай

Замесиха Хубчев в шпионска афера в Левски

Името на новия треньор на Левски Петър Хубчев беше забъркано в " шпионска спекулация " от " Меридиан Мач ". Според информация на изданието някогашният народен селекционер следял скрито чат група на играчите, които не подозирали, че и той е прибавен в нея.
 Балъков отбрани Хубчев и очерта задачите пред националния тим
В групата футболистите се осведомят взаимно за някои неща в клуба или просто си пишат и поздравяват. Номерът на героя от Съединени американски щати 1994 е бил прибавен от досегашен чиновник на Левски, който към този момент не е на работа на " Герена ". Номерът на треньора не е бил прочут на футболистите и нито един от тях не се е усъмнил, че може да бъде шпиониран от новия си ментор.

Самият експерт обаче се е присъединил в един от диалозите сред футболистите и по този начин е бил " оголен ", добавя изданието, което очевидно има положителни позиции в съблекалнята. След това номерът му е бил отстранен от листата, само че към този момент било късно.

Хубчев е известен във футболните среди с това, че държи извънредно доста на дисциплината. Независимо дали става въпрос за изявите на неговите играчи на или отвън терена. Оттук и репликата му по време на представянето му на " Герена ", че желае работа, а не " хахо-хихи " добива нов смисъл в светлината на това, на какво е станал очевидец във въпросния чат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР