Името на най-добрия футболист на Лудогорец за годината ще стане

...
Името на най-добрия футболист на Лудогорец за годината ще стане
Коментари Харесай

Феновете на Лудогорец избират най-добрите футболисти за годината

Името на най-хубавия футболист на Лудогорец за годината ще стане ясно през днешния ден. Изборът бе проведен от две от огромните почитател фракциите на първенците – Green Ladies и Green Front `09.

Феновете гласоподаваха в онлайн анкета, в която избраха: най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав полузащитник, най-хубав нападател, футболист с максимален принос в Лига Европа и Шампионска Лига, най-проспериращ млад гений от школата, най-хубав треньор в ДЮШ и най-хубав футболист за годината.

Церемонията е планувана за 19,00 ч. в Общинския културен център в Разград. Събраните от билети средства ще бъдат дарени на детско поделение в разградската болница. За същата благотворителна самодейност ще отидат и средствата от базар от коледни сувенири, направени от съпругите на футболистите.

Той ще бъде спретнат пред залата във фоайето на Новия спектакъл. Също за щедрост са предопределени и приходите от скришен търг за фланелка и топка с подписи. Пред залата ще има урна, в нея всеки искащ да взе участие в търга, ще пусне листче с името си и сумата, която е подготвен да даде, с цел да стане притежател на фланелката или на топката.

Най-високите цени ще бъдат оповестени по време на церемонията на награждаването. Музикалната част от нея ще включва осъществявания на млади разградски гении. /sportal.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР