Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния

...
Името на България бе споменавано с голямо уважение на престижния
Коментари Харесай

Мадлена Иванова получи приза Queen of the year 2022

Името на България бе споменавано с огромно почитание на влиятелния конкурс “Queen of the year 2022 “, който се организира неотдавна в Тбилиси, Грузия. В него се състезаваха 44 претенденти от 15 страни в разнообразни категории. Организатор на събитието беше Ека Мгалоблишвили – ТВ водеща, притежател на огромна фешън организация и уредник на разнообразни състезания за хубост и жанр.

Българският топмодел Мадлена Иванова завоюва купата “Queen of the year 2022” в категорията 30+ за работещи и сполучливи дами, които съчетават общественополезна активност, присъединяване в културни събития, както и моден, и съвременен външен тип.

Делегатите бяха посрещнати от държавното управление и представяха своята страна и народен костюм на специфична вечер. Част от програмата, направена от основателите на състезанието се състоеше от изявление с интернационално жури, туристическа обиколка на два града, както и два дни фешън ревюта на разнообразни грузински и задгранични дизайнери. По време на ревю-спектакъла участниците показаха по едно фешън предложение по техен избор. Българският модел Мадлена Иванова дефилира с ефектна рокля с мъниста, дело на “Miravision” и беше определена за лице на стилния бранд “Asel Sagi Atelier”, като получи покана от тях за присъединяване в седмицата на модата в Уралск през месец септември, а българската национална носия, която също бе показана от Мадлена е дело на фешън къща „ Перлита “ с дизайнер Мариета Славчева.

Специални посетители на събитието бяха госпожа Ека Беселия – политик, началник на Съдебната палата в Тбилиси, ръководител на комисията по права на индивида и гражданска интеграция в Народното събрание, член на комисията по желание на съдии в Европейския съд по правата на индивида, както и госпожа Гулико Зумбадзе - политик, ръководител на регионалната организация на партия, създател и член на редица публични организации в региона на демокрацията и обществените въпроси, които българката впечатли с професионалната си реализация като правист.

Важен факт от креативната биография на Мадлена Иванова е, че преди време тя стана притежател и на премията за най-красиво тяло на състезанието “Miss Summer International 2015”, който се организира в Колумбия.

Помолен за коментар, ръководителят на Академията за мода проф. Любомир Стойков съобщи: „ Не съм изумен от следващото самопризнание за Мадлена Иванова. Тя е закрепостен участник в ревю-спектаклите на „ Златната игла “ и на „ БГ фешън икона “ на Академията за мода, в които решително, съответно и ефектно презентира новите фешън послания. Г-жа Иванова е превъзходен образец за това, по какъв начин една съвременна работеща жена може сполучливо да комбинира професионалните си задължения с действия, отдадени на стила, модата и хубостта. Моите възторженостти! “.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР