Именитият футболист и треньор на Левски от миналото Добромир Жечев,

...
Именитият футболист и треньор на Левски от миналото Добромир Жечев,
Коментари Харесай

Жечев: Левски трябва да играе плейоф в Лига Европа

Именитият футболист и треньор на Левски от предишното Добромир Жечев, разяснява упованията си за присъединяване на " сините " в евротурнирите.

" Жребият дава добра опция сините да продължат елементарно напред. При победа над Вадуц противник ще е литовският Жалгирис. Мога да кажа, че това е отличен късмет за Левски да продължи. Тази година тимът би трябвало да направи всичко допустимо да стигне най-малко до плейоф за Лига Европа. Но е належащо да се работи без непотребна еуфория. Въпреки това и двата съперника са преодолими ", съобщи Жечев пред " Тема спорт ".

" Все още нямам наблюдения върху новите попълнения - вратаря Полачек и халфа Мариани, само че нека са от изгода за тима. Имаше потребност от такива попълнения. Божидар Митрев изнесе мощни мачове през предишния сезон, въпреки че отнесе много рецензии. Не знам дали привлеченият Мартин Полачек е взет за титуляр, или занапред следва битка сред двамата за място в състава. Словакът на пръв взор наподобява добре комплициран, само че това към момента нищо не значи. Радващото е, че в състава останаха двама доста мощни офанзивни футболисти като Габриел Обертан и Паулиньо. Те несъмнено са класни играчи. Отново ми се коства, че проблемите в хода на сезона ще дойдат от фланговите бранители. Смятам, че там би трябвало да привлекат нов футболист ", добави той.

" Програмата за новия сезон в Първа лига няма никакво значение, тъй като би трябвало да играеш против всеки тим. Но за мен основният любимец да завоюва купата още веднъж е Лудогорец. След това идват Левски и ЦСКА. Според мен ще се борят за второто място. Червените привлякоха играчи, само че занапред ще забележим какъв брой съществени са им попълненията. Новият треньор също не е някакво огромно име. Засега той е една въпросителна. Делио Роси към този момент познава добре ситуацията на " Герена " и в България. Дано този път се ориентира по-бързо ", съобщи оше Жечев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР