Имената на първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската

...
Имената на първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската
Коментари Харесай

Първите полуфиналисти в Шампионската лига ясни довечера по MAX Sport

Имената на първите два полуфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига ще станат известни тази вечер. Сблъсъците Барселона – Манчестър Юнайтед и Ювентус – Аякс ще се предават директно в ефира на спортните канали на А1.

От 22:00 часа „ Камп ноу” ще е сцена на втория епизод в конфликта сред Барселона и Манчестър Юнайтед. Каталунците имат преднина от 1:0 след първия мач на „ Олд Трафорд”, само че Юнайтед потвърдиха на няколко пъти през сезона, че имат сили да печелят като посетител. Момчетата на Оле Гунар Солскяер имаха пасив от 0:2 след първия мач в Англия против френския ПСЖ на 1/8-финалите, само че след триумф с 3:1 в Париж доближиха до Топ 8. Дали феновете на „ Камп ноу” ще станат очевидци на следващата сензация в Шампионската лига през този сезон, ще стане ясно от директното предаване на мача по MAX Sport 3. Срещата ще се излъчва и като pay-per-view на live.a1.bg.

Отново от 22:00 часа, само че по MAX Sport 2, е време за конфликта сред Ювентус и Аякс. Първият дуел на „ Йохан Кройф Арена” приключи 1:1, което слага гранда от Торино в ролята на любимец. Младият отбор на Аякс обаче потвърди, че всеки, който го подцени, ще страда грубо. Амстердамци сътвориха изненадата на сезона до момента в Лигата, откакто шокираха Реал Мадрид с 4:1 на „ Сантяго Бернабеу” в 1/8-финалите и се класираха напред, макар домакинската загуба с 1:2 в първия мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР