Имате проблеми със съня и не може да заспите вечер

...
Имате проблеми със съня и не може да заспите вечер
Коментари Харесай

Доказано работещ ритуал за по-спокоен и здрав сън

Имате проблеми със съня и не може да заспите вечер или това става пъклен мъчно? Не се тревожете - не сте сами. В тази публикация ще разгледаме някои потвърдени способи, които не включват пиянство на медикаменти и могат да ви оказват помощ да заспите по-лесно и като цяло да спите по-добре. Вижте кои са те: 

1) Вечеряйте леко
 Вижте какво значи, в случай че сънувате зъби или водопад Вижте какво значи, в случай че сънувате зъби или водопад
Има сънища, които не би трябвало да се подценяват. Ето техните тълкувания и защо би трябвало да сте готови откакто ви се присънят. 1...

Не товарете стомаха си с тежка вечеря преди лягане. Това постоянно е неточност, която доста хора вършат и по-късно усещат една тежест в корема, която им пречи да заспят. Вечеряйте най-малко два часа преди лягане и гледайте да наблегнете на по-лека храна, която въпреки всичко да ви засити задоволително, с цел да не си лягате гладни. 

2) Никаква техника преди лягане 

Забравете за телефона и преносимия компютър си преди лягане. Имате потребност да се дистанцирате от екрани, с цел да може тялото ви да заспи. Изкуствената светлина и това да превъртате на телефона си или да гледате някой филм подтиква мозъка ви да будува. Някои хора ще кажат, че се приспиват с филм, само че като цяло техниката пречи на съня. 

3) Ударете си душ вечерта
 4 признака, които издават, че спите прекомерно доста 4 признака, които издават, че спите прекомерно доста
Златното предписание за 8-часовия сън не важи за всички: някои хора се нуждаят от най-малко 9 часа сън, с цел да се усещат обикновено, до момента в който на други..

Един от най-хубавите способи да отпуснете тялото си вечер е да си ударите душ преди да си легнете. Горещата вода ще отмие грижите на деня и ще може да си легнете отпуснати и подготвени за сън. 

4) Прочетете книга на нощна лампа 

Четенето на книга може елементарно да ви унесе, също така е добре за мозъка. Препоръчваме в случай че ще ползвате читател той да е професионален, с цел да не натоварва очите ви. Една хубава история може да ви унесе. 

5) Стойте в спалнята на приглушена светлина 
 Хората, които си взимат душ преди лягане, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да прочетат това Хората, които си взимат душ преди лягане, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да прочетат това
Много хора избират вечер, преди сън, да си вземат един топъл душ. Те са на мнение, че по този метод „ отмиват ” напрежени...

Лампите, които светят блестящо единствено ще ви нервират в случай че ви се спи. Няма потребност да си го причинявате. Черешката на тортата в този обред за добър сън е да си легнете в стая с приглушена светлина. Ако ще четете, ползвайте нощна лампа. Няма потребност от нищо повече. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР