Имате ли проблем в комуникацията с партньора ви? Ако ви

...
Имате ли проблем в комуникацията с партньора ви? Ако ви
Коментари Харесай

Често срещани грешки в комуникацията с партньора

Имате ли проблем в връзката с колегата ви? Ако ви е мъчно да поддържате връзка с колегата си, не сте сами. Много от нас се сблъскват с сходни трудности, даже и да не приказваме за тях. Общуването като цяло е мъчно.

Добавете интензивните усеща, които постоянно провокират интимните връзки, и ефикасното другарство става доста по-трудно. Все отново има вяра! Осъзнаването на информационните спънки може да ви помогне да ги преодолеете.Като една от най-честите аргументи за бракоразвод, информационните проблеми заслужават известно внимание. Много от тези информационни неточности ще ви накарат да кимате с глава, до момента в който вършиме паралели със личната си връзка. Добрата вест е: в никакъв случай не е късно да подобрите връзката и връзката си.

 

Често срещани неточности в връзката с колегата

Без да се молите един на различен за поддръжка.

 връзката Често срещани неточности в връзката с колегата

Вашият сътрудник е ваш сътрудник с причина. Да бъдеш уязвим, да се отваряш и да се молиш взаимно за поддръжка, когато е належащо, са признаци на здравословна причинност. Когато спрете да търсите поддръжка един от различен, спирате да споделяте значими аспекти от живота си и връзката ви се разпада. Начините за взаимно подкрепяне включват:

Приемане на терзанията съществено

Предлагане на помощ при огромни решения

Насърчаване един различен за реализиране на задачите

Липса на фамилиарност в диалозите.

 връзката Често срещани неточности в връзката с колегата

Връзката се случва, когато споделяте значими детайлности от живота един с различен. Вие позволявате на животите ви да се преплитат и да станат едно цяло. Когато тази фамилиарност липсва, това може да докара до:
Трудност при разчитането на страстите един на различен
По-рядко физическо взаимоотношение.
По-малко нощни срещи или качествено време един на различен
Ограничаване на връзката до битови тематики и комбинирани финанси

Прибързани изводи.

Когато имате интимна връзка с някого, елементарно е да предположите, че знаете какво ще каже. Всички вършим догатки за това по какъв начин се усещат другите хора от време на време. Когато става въпрос за връзки, тези догатки са рискова територия. Вместо да допускате, направете крачка обратно. Задайте изясняващи въпроси на колегата си и в действителност се пробвайте да разберете какво споделя с вас и за какво. Така връзката ви ще се усъвършенства.

Използване на думи като „ постоянно “ и „ в никакъв случай “.

 връзката Често срещани неточности в връзката с колегата

Например: „ Ти в никакъв случай не (изхвърляш боклука/помагаш с прането/слушаш ме). ” Или: „ Винаги (мислиш, че си прав/играеш видео игри/говориш по телефона си). “ Думи като „ постоянно “ и „ в никакъв случай “ са рискови, тъй като нормално са неточни. Освен това те карат колегата ви да се усеща защитителен, което може да докара до разногласия и недоразумения. Заменете тези думи с изказвания „ Аз “, другояче ще извършите неточност в връзката ви.

Прекалено постоянно критикуване.

 връзката Често срещани неточности в връзката с колегата

Градивната рецензия е фантастична за напредък в връзката. Но прекалено много рецензия може да ви повлече надолу. Когато започнете да чувате прекалено много отрицателни неща за себе си, може да се чудите какво има положително.

Дори и да не желаете да нараните колегата си, рецензията може да ви се стори персонална. Това не значи, че би трябвало да избягвате разискването на проблеми във връзката. Все отново не забравяйте да балансирате вашите претенции и градивна рецензия с допустимо най-вече похвали и благодарности. Намерете способи да извършите комплимент на колегата си и да му покажете, че го цените.

Избягване на сложни тематики.

Конфликтите се случват от самото начало: на работа, вкъщи и в обществения ни живот. Най-добрият метод за разрешаване на спорове е посредством открити, почтени диалози. Въпреки това, вместо да се заемем непосредствено с тези сложни полемики, постоянно се опитваме да ги избегнем непременно. Представяме си всички способи, по които тези диалози могат да се объркат. В нашите показа сходни диалози в никакъв случай не приключват добре.

Но пренебрегването на проблемите в връзките няма да ги накара да изчезнат. Поемете надълбоко въздух, в случай че това ви оказва помощ, и по-късно работете с колегата си, с цел да установите общ език. Започнете, като помислите какво върви добре във връзката ви, преди да се заемете с това, върху което би трябвало да работите. Това може да направи сложните диалози малко по-лесни и за двама ви.

Ако установите, че и двамата избягвате сложни диалози, може да се нуждаете от съветник по връзките, който да ви помогне в връзката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР