Имаше среднощно заседание на депутатите, които не са от София,

...
Имаше среднощно заседание на депутатите, които не са от София,
Коментари Харесай

Николай Дренчев: Депутати от Възраждане са били на групова тера...

„ Имаше среднощно съвещание на депутатите, които не са от София, с цел да изключат софийските. Последната дума е имал Костадин Костадинов ”, разясни той.

 

„ Аз съм застанал зад кандидатурата на Красимир Гълъбов. Той е авиоинженер, извънредно добър експерт. Вярвам, че след време ще се потвърди, че съм бил прав. През 2017 година съм го довел във Възраждане Той идва от средите на партията ни ”, изясни изключеният от ПГ на „ Възраждане ”.

 

„ Костадинов сподели, че след изключването е настъпило успокоение в партията – нищо сходно. Днес са имали групово занимание с психиатър. Той е имал две задания – да успокои хората и да види кой е идващият зложелател с партиен билет. ПГ е била привикана на среща с Виждам чудовищна атмосфера ”, разкри Дренчев.

„ Възраждане може да е обликът на Костадин Костадинов, тъй като е най-известен. Костадин Костадинов щеше да е един ютубър във Варна, в случай че не бяха хората във Възраждане. Хиляди хора са работили за него – непрекъснато и безкористно. Аз съм от първия ден в партия В, тя не е единствено Костадин Костадинов ”, акцентира изгоненият партиец.

 

„ Председателят на партията може да ме отлъчи от ПГ, само че не и от партията. Ако имаме един мощно нарцистичен и себелюбив председ на ПГ, той може да разхвърля цялата група, само че законодателят е дал някаква непоклатимост ”, акцентира Дренчев.

 

„ Обвинението, че сме русофилска партия не дава отговор на истината във връзка с нашите програмни документи. Има заигравка с русофилския избор. Това е по-скоро лекомислен облик. Не сме финансирани от Русия. Русия и Съединени американски щати са велики сили и би трябвало да се отнасяме с почитание към тях, само че на първо място значима е България ”, разкри той.

 

„ Най-трудно се финансирахме преди да стартираме да получаваме дотация. Сега получаваме 3 милиона и Възраждане става огромна мощ. Сега нещата са разнообразни, тъй като към този момент може всичко да се заплати – рейсове, хора, сандвичи, пиари и така нататък ”, сподели още Николай Дренчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР