„Имаше подкрепа за ПП миналата година. Напреженията тръгнаха от началото

...
„Имаше подкрепа за ПП миналата година. Напреженията тръгнаха от началото
Коментари Харесай

Политолог: Очевидни са амбициите на Румен Радев да има по-голямо влияние

„ Имаше поддръжка за Политическа партия предходната година. Напреженията потеглиха от началото на годината и те бяха свързани с измененията в „ Булгаргаз “. Тогава пристигнаха първите упреци от президента. Явно е желал да има по-сериозно въздействие в кабинета „ Петков “. Очевидни са упоритостите на Румен Радев да има по-голямо въздействие върху българския политически развой “, изясни политологът доцент Милен Любенов в студиото на Нова нюз.

„ Вчера се случи нещо друго – " Продължаваме Промяната " (ПП) внесоха сигнал до ДАНС за дейности на шефа на БАБХ и той бе освободен. Тази тематика не се разяснява в общественото пространство и има ли връзка със сигнала “, попита от ефира анализаторът.

Любенов разяснява и отхвърли по отношение на страната ни за Шенген: „ Виждаме поредност от дейности в тази посока. В България има доста насъбрани проблеми в имиджов проект. Технически сме подготвени за Шенген от 2011 година, само че сме блокирани. Трябва да си дадем сметка, че става дума за систематични проблеми “, уточни Любенов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР