„Имаше място за разговори за кабинет със списък от задачи,

...
„Имаше място за разговори за кабинет със списък от задачи,
Коментари Харесай

Манолова: Кабинет на Нинова няма да получи подкрепа

„ Имаше място за диалози за кабинет със лист от задания, ясно сложени цели и къс небосвод, тъй като България е в тежка социално-икономическа криза”, съобщи пред водачът на „ Изправи се. Мутри вън!” Мая Манолова.

„ Нека да е ясно за ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че в случай че внесе кабинет в Народното събрание, тя няма да получи поддръжка - това към този момент обществено е декларирано, нито от партията на Слави Трифонов, нито от „ Демократична България”, нито от „ Изправи се. Мутри вън!” И ще чака вероятно гласовете на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Внасянето на подобен кабинет ще значи поддръжка от партиите на статуквото. Ние сме изпратени в Народното събрание от жителите, които бяха по площадите. Не сме изпратени, с цел да поддържаме кабинет с ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Това е разграничителна линия, която няма да преминем”, сподели Манолова.

Тя счита, че при избори, които бъдат проведени от служебно държавно управление и след измененията в Изборния кодекс, „ огромна част от гласовете за „ Изправи се. Мутри вън!” няма да бъдат откраднати”.



Според Манолова премахването на рестриктивните мерки за гласоподавателите от чужбина плаши само партиите, които се опасяват от свободния избор в Съединени американски щати и Западна Европа, тъй като има таван, който гласоподавателите в Турция в никакъв случай не са прескачали.

„ Последните избори демонстрираха, че българите в Европа и в Америка желаят да гласоподават. Затова ние предлагаме електронно гласоподаване – с електронен автограф, в този момент и веднага”, уточни Манолова.

Тя акцентира, че в доста страни се гласоподава по пощата, в това число в Съединени американски щати. Това важи и за страни, които нямат казуса на България – над 2 млн. българи са зад граница.

„ Това са дейните свободни хора, които не могат да бъдат натиснати”, разгласи Мая Манолова.



„ Партиите и политиците да спрат да се занимават с партийни интриги. Това, от което хората имат потребност и за което са ни изпратили, е решаването на техните проблеми”, прикани Манолова. „ Това може да се случи и в оставащите дни и седмици на Народното събрание. Просто би трябвало дейно да бъде употребен всеки парламентарен час”.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Умният мъж задава въпроса по този начин: - Мила, да ти оказа помощ ли, или да не ти се греша? Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНа Велики вторник Исус прекарал в нравствени упътвания, а съгласно църковния канон денят е предназначен за смирениеКоста Каракашян и Стефани Ханджийска описват за кино лентата „ Поглед от ръба “ в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bgШефът на компанията не е удовлетворен от политиката на Европейски Съюз, закрепена само върху електрическата подвижност.Винаги обръщайте внимание на етикета на продуктаКриптовирусите стават все по-доходоносни за хакеритеНа сцената прозвучаха емблематични части от 80-те и някои от огромните шлагери днесЕто за какъв брой времеЛидерът на „ ИТН ” е безапелационен, че няма никакъв проблем да има предварителни парламентарни избориКак ще се влиза в страната ниИма ли съществено пострадалиИмало задоволително доказателства, че той е прострелял собствен комшия пред дома сиОбстоятелствата към случая се изясняватЕто какво сподели на брифинг основният държавен здравен контрольор доцент Ангел КунчевИскът е заведен от комисията, само че е подсилен единомислещо от всички страни от ЕСКакво още сподели водачът на „ Изправи се! Мутри вън! ” на днешния си брифинг  Само на 18, а към този момент милиардер. Кой е той
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР