Имаше много причини Слави Трифонов да изтегли министрите си, защото

...
Имаше много причини Слави Трифонов да изтегли министрите си, защото
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Всички са виновни, защото поставиха егото си пред България

Имаше доста аргументи Слави Трифонов да изтегли министрите си, тъй като не можаха да открият верния разговор между тях. Има аргументи да е афектиран, само че аз знам, че той обича България, съобщи още икономическият специалист и някогашен народен представител от Има Такъв Народ пред BTV.

Писах даже на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да направи всичко допустимо да се направи държавно управление. Има неща, които в този момент би трябвало да се създадат, настоя Зайкова.

Според нея, в случай че депутатите мислели за България нито Христо Иванов щял да изтърси тези тъпотии на съвещанието на парламентарната група на " Демократична България ", за които приказва, нито другите народни представители щели да реагират по този начин прочувствено.

По отношение на инфлацията и стопанската система у нас, Зайкова уточни, че парите на българите отиват над 54% за храна. По думите ѝ тази година по отношение на предходната година един пазар е по-скъп с близо 17% (16.9%). У нас е по-висока инфлацията, тъй като в нея има далавера, само че ние сме най-енергоемката и най-ресурсноемката страна в Европейския съюз, уточни Зайкова.

Според нея ограниченията нямат нищо общо с инфлацията. Нивото на техниката и технологията в България е на средата на 20 век. Ние разчитаме на европейските средства, с цел да преоборудваме и да създадем нашата стопанска система на по-високо равнище, означи Зайкова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР