Имаме вече резултати от аутопсията и съдебномедицинската експертиза в Пловдив.

...
Имаме вече резултати от аутопсията и съдебномедицинската експертиза в Пловдив.
Коментари Харесай

Ангелов: Няма връзка между ваксината и смъртта на жената в Пловдив |

Имаме към този момент резултати от аутопсията и съдебномедицинската експертиза в Пловдив. Тя не потвърждава връзка сред едното събитие - имунизацията, и неблагобриятния излаз.

Това съобщи пред bTV министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов във връзка.

" Също по този начин няма никакви тромби, тромбообразуване в дамата, която е умряла ", добави още той и изрече съболезнования на фамилията за загубата. 

Министърът разяснява и " българския модел " на ръководство на рецесията като твърди, че Европа го употребява в няколко направления: 

" И в днешно време Европа ползва " българския модел " в няколко направления. Първата посока, в която " българският модел " беше прибавен, е разхлабването на ограниченията в няколко от страните в Европейски Съюз. И ние всички видяхме, че с помощта на нашите ограничения, които бяха търпими и които бяха в доста огромна част от времето, бих споделил спазвани, не несъмнено в тяхната цялост, дадоха резултата. "

Ангелов акцентира още, че доста страни от Европейски Съюз, " с доста по-висок показател на суровост на ограниченията, не съумяха да реализират нашите резултати ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР