Имаме удоволствието да съобщим, че музикантът от Ямайка Shaggy ще

...
Имаме удоволствието да съобщим, че музикантът от Ямайка Shaggy ще
Коментари Харесай

Shaggy пристига заедно със Стинг в Пловдив през юни!

Имаме удоволствието да съобщим, че музикантът от Ямайка Shaggy ще се причисли към турнето на Sting това лято, което ще посети редица исторически места из цяла Европа. На 19-ти и 20-ти юни в Пловдив ще имаме изключителната опция да чуем двамата актьори онлайн, които ще изпълнят части от техния иден взаимен албум 44/876, който излиза на 20-ти април. По време на турнето, бандите на Shaggy и Sting ще свирят дружно едни от най-великите им шлагери като "Every Breath You Take, " "Englishman in New York, " "Message in a Bottle, " "It Wasn't Me, " "Mr. Boombastic " и "Angel. "

Shaggy и Sting в началото стартират да работят дружно по тяхната взаимна нова ария "Don't Make Me Wait " - отдадена на карибското звучене, което е повлияло и на двамата - а в следствие записват цялостен албум, изпълнен с благозвучност, ужасно въодушевление и вдъхновяваща музика.

Те уголемяват взаимната си работа по време на турнето, като ще пътуват дружно със смесена тайфа, включваща музикантите на Sting Доминик Милър (китара), Джош Фрийс (барабани) и Ръфъс Милъл (китара) и музикантите на Shaggy Моник Мюзик (беквокали), Джийн Нобел (беквокали) и Кевън Уебстър (клавир).
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР