Имаме редкия шанс да развием промишлени, икономически и финансови бизнес

...
Имаме редкия шанс да развием промишлени, икономически и финансови бизнес
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: Имаме редкия шанс да развием промишлени, икономически и финансови бизнес отношения с Китай

Имаме редкия късмет да развием промишлени, стопански и финансови бизнес връзки с Китай. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов при започване на пленарните разговори с ръководителя на Държавния съвет на Китай Ли Къцян.

„ България и българският народ обичат китайския народ. Имаме редкия късмет с прагматичност и спазвайки европейските правила на база на взаимна почтеност да развием промишлени, стопански, финансови бизнес връзки – в областта на туризма, стопанската система, културното завещание и образованието “, сподели Борисов.

На диалога участват и вицепремиерът Валери Симеонов и външният министър Екатерина Захариева.

Гордеем се с куража на Боян Петров, подариха ми знаме от брачната половинка му. Това сподели ръководителят на Държавния съвет на Китай Ли Къцян. „ За първи път навестявам България след съставяне на държавното управление и това е първата спирка на европейския ми маршрут. Благодаря за тържествената вечеря на господин Борисов през вчерашния ден вечерта. Имах опция да видя златни предмети от преди 7 хиляди години.

 3p1a3894

Вчера ми дадоха и подарък – знаме от брачната половинка на Боян Петров, който изчезна по време на нанагорнище в Хималаите. На знамето написа, че нейното сърце постоянно ще остане там. Ние се гордеем с неговия кураж “, сподели още Къцян. Той уточни, че с премиера Борисов са провели значим диалог на четири очи и са постигнали единомислещо единодушие по някои значими въпроси.
 Снимка: Пламен Стоименов  Снимка: Пламен Стоименов  Снимка: Пламен Стоименов
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР