Имаме пълна мобилизация за предстоящите европейски избори. Това заяви лидерът

...
Имаме пълна мобилизация за предстоящите европейски избори. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Симеонов ще благодари за двама-трима евродепутати

Имаме цялостна готовност за идните европейски избори. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов след регистрацията на листата на коалиция " Патриоти за Валери Симеонов " в ЦИК за европейските избори, заяви Фокус. Водач на листата е самият водач Симеонов. 

" Естествено, че се борим за наличие в Европейския парламент. Ако народът каже 2-ма, 3-ма ще бъдем признателни ", разяснява Симеонов.

На четърто място в листата пък бил българин от ромски генезис, по думите на Валери Симеонов.

На въпроса дали разделянето на " Обединени патриоти " няма да навреди на общата идея, някогашният вицепремиер съобщи, че виновността за това не е в НФСБ.

" Питайте тези, поради които се явяваме поотделно ", сподели Симеонов.

" Ние сме в тази коалиция, просто тъй като това беше единствената работеща коалиция за 44-то Народно заседание. Хората са дали своят вот за Народното събрание и за ръководещи. В случая става въпрос за гласоподаване за представители в Екологичен потенциал ", добави Валери Симеонов.

Преди време стана ясно, че трите обединения в " Обединени патриоти " - " Атака ", Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, ще се явят независимо на идните избори.

Лидерът на Атака Волен Сидеров пък разгласи, че НФСБ е била партията, която е предопределила явяването поотделно, като е декларирала, че изрично няма да се яви с " Атака ".
По тематиката " Апартаментгейт " Симеонов беше безапелационен, че няма да се занимава с " дребни сметки ".

" Мисля и аз, и сътрудниците сме над тези неща. Казал съм си мнението за този скандал, не бих желал да го разясня и хиперболизирам. Резултатите ще покажат. "

На въпрос дали при слаб резултат на ръководещите на идните избори, ще има потребност от предстрочни парламентарни избори, Симеонов разяснява, че би трябвало да се прави разлика сред двата типа избор.

" Нашето схващане е, че парламентарните избори имат една цел - ръководство на страната. Европейските са наличие в Екологичен потенциал. Това са разнообразни избори. Не би трябвало да се прави директна връзка сред тях ", изясни Симеонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР