„Имаме общо решение в частта да гласуваме всички заедно. Заседанието

...
„Имаме общо решение в частта да гласуваме всички заедно. Заседанието
Коментари Харесай

Хаджигенов: ИТН живеят с идеята, че са „единствени в Слънчевата система“

„ Имаме общо решение в частта да гласуваме всички дружно. Заседанието на парламентарната група е на следващия ден следобяд. Най-вероятно тогава ще вземем решение и ще го обявим. “ Това съобщи заместник-председателят на ПГ на ИБГНИ Николай Хаджигенов пред БНР по отношение на поддръжката за проектокабинета на Има Такъв Народ.

Той се чака да бъде гласуван идната седмица в Народното събрание.

Хаджигенов разяснява, че при всяко състояние ще гласоподават в зала.

Той посочи, че Има Такъв Народ водят диалози с Българска социалистическа партия: „ С нас не. На нас ни демонстрираха филмче със състава на Министерски съвет без структурата. “

В предаването „ Неделя 150 “ Хаджигенов дефинира като лекомислен метода, по който партията на Слави Трифонов се пробва да прави политика „ и предходния път, и в този момент “. Според него Има Такъв Народ живеят с концепцията, че са „ единствени в Слънчевата система “.

„ Такова силово налагане вид ГЕРБ, вид Българска социалистическа партия в най-силните им години – ние сме единствени, непобедими и безсмъртни и ще създадем каквото ние си решим, тъй като по този начин сме си решили, най-малкото това го ядохме последните 20 години с ГЕРБ. Каква е разликата? Ще си създадем личен ГЕРБ “, сподели още Хаджигенов.

След експертните диалози с Има Такъв Народ, предшествали персоналното показване на кабинета, които по думите му са минали добре, не са водени други, посочи Хаджигенов и разяснява кандидат-министъра на вътрешните работи:

„ Това е моментът, в който бягаме с писъци оттова. Предложението за министър на правораздаването е тъкмо толкоз потресаващо. Тошко Йорданов упрекна Асен Василев в плагиатство, в същото време претендентът му за вицепремиер има 80 страници, изплагиатствани от доцент от Юридическия факултет “, уточни Николай Хаджигенов. Според него Петър Илиев няма по какъв начин да организира огромни промени, тъй като евентуално е „ влизал в Министерство на вътрешните работи единствено да си вземе персоналната карта. “

Според Хаджигенов е необходим човек като Бойко Рашков.

„ Който не му пука, на който му стиска и който има нужната подготвеност. Тази композиция, а не масон и човек, който копира непознати документи в личната си дисертация “, сподели още Хаджигенов.

Според него двамата кандидат-министри Петър Илиев и Иво Атанасов „ светят като крушки “.

„ Малко ме напряга концепцията имунолог за министър на образованието. Напряга ме до степен да не разбирам. Сигурно има някаква сериозна причина. Явно ми убягва “, изясни още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР