Имаме няколко добри новини. Целта, която си поставихме на тези

...
Имаме няколко добри новини. Целта, която си поставихме на тези
Коментари Харесай

Нинова: След 18 години ГЕРБ вече ги няма. Вярваме, че ще спечелим балотажа в София

„ Имаме няколко положителни вести. Целта, която си поставихме на тези избори, беше да разградим модела на ГЕРБ в локалната власт и да стартираме смяната изпод нагоре. Напът сме да го реализираме, най-яркият образец е София. “

Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първи коментар след локалния избор.

„ След 18 години към този момент ГЕРБ ги няма. Нашият претендент отива на балотаж и имаме вяра, че ще го завоюва, тъй че продължаваме борбата през идната седмица “, съобщи водачът на социалистите.

„ Почти на всички места вотът за партийните листи е нараснал по отношение на последните избори. Българска социалистическа партия се връщаме с нараснало доверие. В няколко десетки общини печелим на първи тур, и в още повече общини отиваме на втори тур. Българска социалистическа партия усъвършенства резултатите си, което ни прави щастливи. Благодарим за доверието на хората “, добави Нинова и даде за образец Русе, Разград, Силистра и Хасково, където техните претенденти са на балотаж.
Свързани

На въпрос от кого ще търсят поддръжка за втори тур тя уточни: „ Ще се съберем щаба, ще помислим “.

Нинова съобщи, че тя е била в централата на партията, а не при Ваня Григорова, тъй като е трябвало да се обобщят данните за цялата страна. „ Във връзка сме с сътрудниците от софийската организация. Разговаряхме с Иван Таков. Всичко уточнихме, само че тук носим отговорност за Българска социалистическа партия в цялата страна. Не търсете под вола теле с това “, сподели тя, представена от БГНЕС.

„ Ние доказахме, че сме кардинални в битката с модела ГЕРБ и хората трябваше да се убедят, че сме поредни в тази политика и няма да ги предадем “, изясни Нинова триумфа на изборите. По отношение на идните балотажи, водачът на Българска социалистическа партия бе безапелационна: „ Не може толкоз години да се бориш с модела ГЕРБ и в този момент да ги подкрепиш на балотажите “.

Тя съобщи, че е очаквала абсурдът с машините да се отрази на изборите като се намали изборната интензивност, само че това не се е случило. „ Предстои да се беседва по Изборния кодекс и неговите недостатъци. В Народното събрание ще се свика комисия за машинното гласоподаване. Предстои да се развият тези въпроси “, сподели Нинова.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР