Имаме много малък брой карантинирани ученици, съобщи пред БНТ служебният

...
Имаме много малък брой карантинирани ученици, съобщи пред БНТ служебният
Коментари Харесай

Близо 50 хиляди зрелостници ще се явят на матура

Имаме доста дребен брой карантинирани възпитаници, заяви пред Българска национална телевизия служебният образован министър Николай Денков във връзка идните на следващия ден матури.
В момента информацията е за 8 индивида, сподели той и посочи, че тези 8 индивида са карантинираните в цялата страна. „ Така, че всевъзможни опасения, че това може да е основа за разпространяване на болест, няма основа ”, успокои министърът.
 Според ръководителя на учебните шефове най-вече 1 инфектиран с ковид да се яви на матура Според ръководителя на учебните шефове най-вече 1 инфектиран с ковид да се яви на матура
Няма логичност – по този начин шефът на 51-во СОУ Асен Александров разяснява за какво в случай че си в карантина, на абитуриентски бал не може, само че н...
Той направи уточнението, че карантинираните зрелостници ще бъдат в обособени стаи, ще влизат през обособен вход, а квесторите ще бъдат имунизирани.
Едва 4 индивида – най-малко такава численост имам, са лицата, които са заболели сега и ще би трябвало да се явят на есен на матура, добави Денков.
Общо зрелостните, които ще се явят на матура е съвсем 49 500. Около 1400 от тях са младежи, които са приключили минали години, само че в този момент са декларирали предпочитание да се явят на изпита.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР