Имаме фактическа политическа криза в страната. Правителството е разклатено от

...
Имаме фактическа политическа криза в страната. Правителството е разклатено от
Коментари Харесай

Борисов да иска вот на доверие, препоръча ДСБ

Имаме фактическа политическа рецесия в страната. Правителството е разтърсено от напрежение вътре във властта. Ние считаме, че Борисов и държавното управление би трябвало да изискат избор на доверие в Народното събрание, съобщи на пресконференция лидерът на ДСБ Атанас Атанасов , съобщи news.bg 

Моментното решение е избор на доверие. Това е отговорът на политическата рецесия, по думите на Атанасов.

От партията припомниха някои от последните кавги в обществото и попитаха за какво отнемането на позволява до квалифицирана информация на Георги Гатев - ръководител на националното бюро за надзор на СРС, не е намерил задоволително публичност за какво не е стигнал до разглеждане в Парламента.

Според Радан Кънев поради тези корупционни кавги, председателство то може единствено да ни навреди.

Лидерът на ДСБ означи,че във външнополитически проект, това което виждат е премиер и президент обединени в настояванията си за анулация на глобите против Русия.

Като липса на политическа култура определи Атанасов, това което се е случило по-рано на КСНС. Според него темата корупция не може да откри решение на КСНС.

От ДСБ още веднъж подчертаха, че единствено самостоятелна прокуратура може да води борба с корупцията. Неспособността на прокуратура е отговорна да няма ефикасна борба с корупцията, бяха безапелационни от тъмносинята партия. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР