Имам приятелка от три месеца, не преди предаването Ергенът. Не

...
Имам приятелка от три месеца, не преди предаването Ергенът. Не
Коментари Харесай

Виктор най-накрая си призна

" Имам другарка от три месеца, не преди предаването " Ергенът ". Не считам обаче да оборвам всяка " вест ", която излезе, тъй като не виждам причина да го върша. Така или другояче хората приказват, каквото си решат. " Това призна пред  " България през днешния ден "  Виктор Стоянов - " Ергенът " след края на предаването.

Според него има и други погрешни неща, които се съчиняват за него, само че той не считал, че би трябвало да занимава непрекъснато хората със себе си. " Защо да влизам в пояснителен режим, това е безусловно безсмислено ", с усмивка споделя симпатягата.

Спортистът посочи, че и с Алекс Гърдева, психоложката, участник в шоуто, няма интимни връзки. Двамата даже не се следват в интернет мрежите. Истинската жена до Ергена се споделя Мария Тарашманова и е на 25 години. Тя е естествена хубавица и се занимава с травъл влогърство.

Именно с нея преди няколко месеца Стоянов бе в Нидерландия. Тъй като тя е фен на пътешествията, двамата непрекъснато обикалят разнообразни дестинации. Имат и общи фотоси от водопадите, на които се смяташе, че Виктор е с Алекс Гърдева. 

От своя страна, психоложката към момента не е намерила мъжа на живота си, както показа малко след края на шоуто. " Искам да имам семейство и това в този момент ми е фантазия ", сподели Гърдева.

Последните две девойки във финала на предаването - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, се бяха обединили против Виктор с изказванията, че той е имал гадже преди предаването и по тази причина не е избрал нито една от тях за връзка. Това се случи посредством интернет мрежата. 

Първа Дениз Хайрула даде опция на почитателите да й задават въпроси. Е, несъмнено, множеството любопитни обстоятелства се въртяха към присъединяване й в " Ергенът ". Плеймейтката показа, че няма никакви връзки с Виктор Стоянов. " Как са връзките ви с Виктор? " - попита последователка. - " Никак. Сега разбрахте ли за какво в действителност нямаше пръстен на финала? Защото " Ергенът " не беше ерген... ", съобщи в прав текст Дениз. " Знаехте ли за гаджето му Мария? Това е насмешка с вас, девойките, и нас, феновете ", пита различен почитател на Хайрула.

Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си персонален профил в инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: " Това, че " ергенът " не е ерген, учудва ли някого? ", попита тя, а в отговор част от виртуалните й другари написаха: " Така ще кажеш, като не можеш да губиш. Признайте си, че просто не ви е харесал " дами ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР