„Имам човек“ - с тези думи, придружени от ведра усмивка,

...
„Имам човек“ - с тези думи, придружени от ведра усмивка,
Коментари Харесай

Наум Шопов пусна бизнес платформата Имам човек - slava.bg

„ Имам човек “ - с тези думи, съпроводени от ведра усмивка, Наум Шопов-младши започва новото си бизнес начинание – свързването на служащи, компании и хора онлайн. Едноименната платформа работи от едвам няколко дни, като към този момент е събрала 135 оферти за осъществяване на услуги. В описанието на уеб страницата самият артист с медицински ценз изяснява, че планът му е „ платформа за бачкане; от каскети до ракети “.

Иначе казано, цедилка на търсените и предлаганите услуги няма, като и все още палитрата от експерти, разписали се в уеб страницата, е голяма. Архитекти, юристи, козметици, психотерапевти, IT експерти, артисти, стъклари, учители, детегледачи – това са единствено част от хората, които към този момент са се записали в „ Имам човек “.

„ Може да намерите нови клиенти или пък да си спестите дългото търсене в съмнителни интернет страници и разпитване на познати! “, допълват в формалните си канали от уеб страницата, като допълват, че следва да се добави и търсенето на услуги съгласно града.

Върху платформата си синът на Христо Шопов работи повече от година. Пред почитателите си обаче загатна за първи път за нея в края на предишния месец. Именно тогава е текла предстартовата тресчица по активирането на услугата, което откъснало Наум от обществените мрежи. „ Нямах време нито за фотоси, нито за известия, за което се оправдавам. Съвсем скоро ще мога да ви покажа за какво “, анонсира тогава той.

Междувременно Шопов продължава да бъде зает и със фотосите на „ Откраднат живот: Антитела “. Въпреки че влезе в здравната драма в нейния трети сезон, лекар Борис Тасев бързо се трансформира в любим на публиката, като и до момента е измежду главните персонажи, към които гравитира ориста на болница „ Света Анастасия “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР