Имало е по-страшни времена, но едва ли по-срамно от изтичащата

...
Имало е по-страшни времена, но едва ли по-срамно от изтичащата
Коментари Харесай

Срамната година на Прокопиев Плаща Повече от Пеевски, чалгата, комунизма и злобата

Имало е по-страшни времена, само че надали по-срамно от изтичащата година.

Българинът групово се самоуби, погазвайки здравия разсъдък и закона.

Как завършваме злощастната 2021 година?

С пет пъти по-скъп ток.

С два пъти по-скъпо гориво.

С инфлация, каквато не е имало в последните 15 години.

С 2 лева самун и 7 лева олио.

Със замразени инфраструктурни планове и автомагистрали. „ Хемус “ ще е фантазия за още няколко генерации. Кресна ще продължи да е душегубка за българските водачи и техните фамилии.

Тухла връз тухла не се е сложена в последните осем месеца, откогато „ почтените “ са на власт. Няма издигнато учебно заведение, спектакъл, детска градина, спортна зала, читалище, библиотека. За сметка на това се вихрят реваншизъм, лов на вещици, следствия, всеобщи чистки, черни описи, обвинявания в канибализъм…
свързани новини111541на 28.12.2021184095на 21.12.2021
България единствена в Европа не е взела и евроцент от Плана за възобновяване. Повечето страни към този момент усвоиха вторите траншове, нас ни върнаха на изправителен с 43 корекции. Заради нефелността на служебната хунта и клоуни като вицето Пеканов.

Помощите за бизнеса и схемата 60/40 са спрени. Заведения и хотели издъхват в пандемията. Ваксинацията е на дъното, смъртността бележи международни върхове.

Но другояче, на 31 декември вечерта, водевилният деспот, който народонаселението си избра за повторно, ще се похвали по малкия екран с „ смяната “. Ще ви успи, че гръбнакът на корупцията е прекършен.

Прекършен - дръжки. Просто Пеевски бе сменен с Прокопиев. Кръгът „ Капитал “ взе множеството министерства на концесия, а в този момент ще си назначи и личен основен прокурор плюс личен началник на КПКОНПИ. За да му амнистират едни блокирани от съда 200 милиона…

Политическа партия ПП в действителност значи „ Прокопиев Плаща Повече от Пеевски “ и това не е анекдот, а реалия, която имаме злочестината да обитаваме взаимно. Прокопиев си устройва пиршества посред София и преброява правилните си политици по маниера на Илия Павлов, демонстрирайки кой е мощният човек и кой кадрува в страната.

В това време обуначеният от пропагандата на овладените „ национални “ малките екрани електорат гласоподава един път за най-големия чалгар, и повторно – за най-големия лъжец, извършител на Конституцията.

Така е обуначен и кастриран от сериозно мислене българинът, че даже не е пореден в илюзиите си. В рамките единствено на три месеца Слави Трифонов от триумфиращ избавител изпада до маргиналка със затихващи функционалности. Толкова трае „ националната обич “ на има подобен народ, който не се поучава от грешките и се лута от илюзия на илюзия.

Защо разглобихме общо-взето подредения си и спокоен дом? Защо вкарахме вълка в кошарата? Защо съпротивителните сили на така нареченото гражданско общество се оказа толкоз слаби, че не реагираха на грубото натрапване на измисления „ машинен избор “, прочут само в Третия свят? Защо допуснахме взломяване на демокрацията, реанимация на милиционерщината и Държавна сигурност? Толкова ли не ни пука за разделянето на управляващите? Как по този начин избираме за президент и министър председател хора, погазили законите и Конституцията и това не е никакъв проблем? Какви са полезностите, които изповядваме, оттатък злобата?

Времето ще отговори, или…няма. Зависи кой написа учебниците по история. Защото в последните десетилия ги пишат прислужниците на Сорос и отцеругателството...

Може би в действителност Димитър Талев е бил прав, когато още през 30-те години на 20. век е предсказал, че последният болшевик ще почине в България. „ Комунист “ не по идеология, а по дивотия.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР