Имало е известно напрежение между хора от обкръжението на Румен

...
Имало е известно напрежение между хора от обкръжението на Румен
Коментари Харесай

Явор Божанков призна за напрежение между Румен Радев и БСП

" Имало е известно напрежение сред хора от обкръжението на Румен Радев и Българска социалистическа партия. Антон Кутев изиска оставката на Нинова, той е част от служебното държавно управление. В неделя не ни чака избор просто, а съдбоносен избор ", сподели в ефира на Българска национална телевизия Явор Божанков от Българска социалистическа партия. Той сподели, че е неприемливо представителят на служебния кабинет да желае оставката на партиен водач.

" Аз в акцията също усетих поддръжка на президента Радев към една групировка ", посочи Божанков, визирайки " Продължаваме промяната ". И даде за образец ласкавите думи на Румен Радев към Кирил Петков и апелите му да се гласоподава за новото.

Българска социалистическа партия аварирала поради два пъти невъзможността да се сформира постоянно държавно управление. " Сега нямаме право на неточност. Този път би трябвало да създадем кабинет. Ако тези горе не могат да ръководят по новому, а тези долу не желаят да живеят както досега, резултатът е пагубен ", заключи Явор Божанков.
свързани новини47189преди 2 часа
Според него Българска социалистическа партия може да работи с " Продължаваме промяната ". Двете партии имали сходни хрумвания. Българска социалистическа партия имала подготвени законопроекти на тематиката правосъдна промяна нямало да имат несъгласия с " Продължаваме промяната ".

Българска социалистическа партия нямало да слага ултиматуми, тъй като който прави това в подобен миг за страната, е безконтролен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР