Имали ли сте връзка с мамино синче? Мамините синчета обикновено

...
Имали ли сте връзка с мамино синче? Мамините синчета обикновено
Коментари Харесай

6 знака, че си имате работа с мамино синче

Имали ли сте връзка с мамино синче? Мамините синчета нормално не са доста добре приспособени към живота, само че имат огромни упоритости и са уверени, че слънцето свети за тях.

Някои майки не одобряват обстоятелството, че синовете им от дълго време са пораснали, узрели и не се нуждаят от несъразмерни грижи. А на някои синове това несъмнено им харесва. А, когато най-сетне от скута на майка си попаднат в женските прегръдки, то постоянно партньорките им би трябвало да си ги „ отглеждат “.Неговата майка.

Да това. Няма значение дали я обичате или я ненавиждате, майката на колегата ви (или свекърва ви) обезпечено ще бъде сензитивна или политически обременена тематика – изключително в случай че наподобява, че той постоянно слага нейните ползи над вашите или той отхвърля да начертае каквито и да е граници сред връзката ви и нея. Но по кое време е прекалено много, добре, прекалено много? Кога връзката ви с него се разпада под тежестта на комплицираната му връзка с нея? Е, ние се свързахме с няколко топ специалисти по връзки, с цел да разберем по какъв начин да разберем, че излизате с мамино момче – и ето какво споделиха те.

 

6 знака, че си имате работа с мамино синче

Доказателство в храната

 мамино синче 6 знака, че си имате работа с мамино синче фотография: pinterest

Ако сте омъжена за мамино синче, възможностите са, че вашето готвене непрекъснато ще бъде сравнявано с това на неговите майки. Понякога това може да е един от най-големите признаци на мамино момче.

От юфката, която вършиме, до банановия самун, който печете, той постоянно ще съпоставя ястието с готвенето на майка си. Възнамерява ли да бъде лицемерен? Ами не! Но той обича да си споделя, че желае храната да бъде приготвена по метод, с който е привикнал. Това непрекъснато съпоставяне от време на време може да бъде много обезкуражаващо, само че не позволявайте това да ви засегне.

„ Но мама го правеше по този начин! “

 мамино синче 6 знака, че си имате работа с мамино синче фотография: pinterest

За страдание, сравненията сред вас и майка му може да не са лимитирани до ястията, които приготвяте. Това може да се случи в метода, по който се справяте със обстановка, изпълнявате домашен задания, поддържате дома си – от време на време даже в метода, по който се отнасяте към него. Но има избрани елементи, към които несъмнено би трябвало да начертаете чертата.

Той може да не е напълно виновен да хареса нещо „ както мама го правеше “, само че от вас зависи също да заемете позиция по избрани въпроси и да установите, че вашият метод (макар и изцяло различен) въобще не е неприятен! Не позволявайте обаче това да се трансформира в огромен аргумент; бъдете нежни и му покажете напъните, които полагате, с цел да сте сигурни, че нещата са идеални и да докажете, че той не е мамино синче.

Неочакваният посетител

 мамино синче 6 знака, че си имате работа с мамино синче фотография: pinterest

Знаете, че сте женен за мамино синче, когато непредвиденото й посещаване е приветствано от нейния наследник. Тя може да се появи без предизвестие и тогава се чака да сте благи и учтиви към нея. Какво още? Трябва да покажете, че в действителност сте супер щастливи, че тя пристигна.

И когато влезе, тя ще му подготви храна и даже ще му даде лекарството, в случай че не се усеща добре. Въпреки че може да го намерите за извънредно неуместно, брачният партньор ви ще се радва на вниманието. В началото може да е мъчно да се справите с това. Разговорът с него за съглашението може да помогне малко; тъй че отворете се и се възползвайте от шанса си.

Да бъдеш „ Другата жена “

 мамино синче 6 знака, че си имате работа с мамино синче фотография: pinterest

Да не звучи жестоко или неуместно, само че е истина – в края на краищата вие сте на второ място в живота му, след жена, която той доста обича. Това може или да значи, че получавате прекалено много или прекомерно по-малко внимание от брачна половинка си – и също по този начин може да значи, че един човек във вашата тристранна връзка няма да бъде прекомерно благополучен! Или свекърва ви, която се усеща относително незначителна, или вие, в случай че вниманието му е ориентирано повече към майка му!

Това е мястото, където вие се намесвате и гарантирате, че вашият мъж ви дава уважението и вниманието, които заслужавате, като в същото време уверявате вашата свекърва, че не сте тук, с цел да откраднете нейното момче и от нея! Накарайте го да не бъде мамино синче.

 Винаги цитират майка си

 мамино синче 6 знака, че си имате работа с мамино синче фотография: pinterest

„ Мама не би одобрила “, „ Майка ми го прави по този начин “, „ Майка ми не счита по този начин “…. Майка му е непреклонен престиж и малко на брой могат да се мерят с нейния потенциал, познания и гений.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР