Имали ли сте усещане, че някой мъж си играе с

...
Имали ли сте усещане, че някой мъж си играе с
Коментари Харесай

5 червени флага, че той може би си играе с вас

Имали ли сте чувство, че някой мъж си играе с вас? Не всички връзки сред мъж и жена минават, както на нас ни се желае. Може да попаднете в неприятна обстановка, в която се чудите какво се случва и какви решения би трябвало да вземете. Тук е моментът, в който би трябвало да се замислите дали индивидът, с който излизате или желаете да бъдете дружно, в действителност не си играе с вас. Много са случаите на дами, които са употребявани от някои мъже, а аргументите за това могат да бъдат доста.

Знаем, че ви е по-приятно да се пробвате да разкодирате позитивните признаци на това, че индивидът, който харесвате, може би изпитва същото. Но също по този начин е доста значимо да различавате алените знамена, които може да има. Важно е да усетите тези сигнали в точния момент, с цел да реагирате, преди нещата да са излезли от надзор. Така ще можете да се предпазите от това да бъдете засегната.

 HappyWoman_Astrology_1200x300

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето няколко признака, че той в действителност си играе с вас:

Свръхкомпенсация

Колко хубаво би било някой да прави всичко допустимо, с цел да ви впечатли и да завоюва сърцето ви… Но хората са споделили, че доста хубаво не е на хубаво. Няма нищо неприятно в това един мъж да се старае, когато бъде с вас, само че има граници, които не трябва да се минават. Ако той ви затрупва с дарове и чертае проекти за бъдещето още на първата среща, това е червен байрак. Може той да ви харесва, само че да не е подготвен за сериозна връзка. Възможно е просто да си играе с вас, с цел да се възползва от къса случка, за която да споделя на приятелите си.

 си играе 5 червени флага, че той може би си играе с вас

Ефект на ореола

Този резултат се демонстрира, когато индивидът насреща има огромна харизма, обаятелен е и доста прелъстителен – както се споделя, като магнит за дамите. Всички тези негови физически качества може да замъглят съзнанието ви и да попречат на трезвата ви преценка, като пренебрегнете някои червени знамена в държанието му. И не, това не значи, че красивите мъже безусловно са неприятни. Просто доста постоянно тъкмо по този начин наподобяват измамниците и хората, които желаят да се възползват от една жена. Той може просто да си играе с вас.

Любовно бомбардиране

Това е различен червен байрак, на който би трябвало да обърнете внимание, с цел да не си играе с вас той. Подобно и на свръхкомпенсацията, при любовното бомбардиране е налице потребление на операция за определяне на надзор и продобиване на доверието. Той може да показва несъразмерна обвързаност, като ви засипва с куп известия и цветя дневно, само че това не е безусловно знак за същински усеща. Може просто да си играе с вас, по тази причина бъдете деликатни.

Техника на избутване и издърпване

Случвало ли ви се един ден той да е бясно влюбен във вас, а на идващия да се държи по този начин, като че ли не съществувате? По този метод той желае да ви накара да ви липсва и да се нуждаете от неговото внимание. Червен байрак, че той си играе с вас! Ако усетите, че държанието му е такова, отдръпнете се, до момента в който не сте сигурни, че грешите.

 си играе 5 червени флага, че той може би си играе с вас

Пристрастие към обществено предпочитание

Това е сложна задача. Той може да споделя всички верни неща и да е склонен с вас по всяка тематика, за която си говорите. Но бъдете внимателни, защото това може да е случай на „ користолюбие към обществено предпочитание “. С други думи, той ви споделя това, което мисли, че желаете да чуете, с цел да наподобява по-симпатичен или да се впише в идеалния ви сътрудник. Това не значи, че той в действителност се интересува от същите неща или че е прочувствено зает. Така че от време на време е хубаво добре да прецените дали той е откровен или просто желае да ви впечатли непременно и си играе с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР