Имахме празник. Тук имаме много фестивали. Бяхме 3 хиляди души.

...
Имахме празник. Тук имаме много фестивали. Бяхме 3 хиляди души.
Коментари Харесай

От първо лице: Българка разказва за ужаса след нападението на „Хамас“

„ Имахме празник. Тук имаме доста фестивали. Бяхме 3 хиляди души. След 10 минути започнаха да ни бомбардират. След към 5-6 минути възпламених колата и потеглих. Видях една кола и по какъв начин момиче в нея крещеше, че стрелят. Отначало не разбрах какво тъкмо става. Полицай тичаше към мен, целият в кръв “. Това описа пред БТВ Рени Момонова, която е била на фестивала при нападението на „ Хамас “.

„ Започнахме да тичаме към едно поле. Оттам излязоха от храстите и започнаха да стрелят. Паднах в една дупка, по-късно станах и отново започнах да търча. Това стана на полето, нямаше здания “, добави дамата.

„ Просто търсехме да се спасим. Чувах по какъв начин стрелят по нас. Беше просто извънредно. Панически бягахме. След към 3 часа имаше хеликоптер над нас и бяхме по-спокойни “, уточни Рени Момонова.

На четвъртият час стигнахме до населено място. Прибраха ни в него в бомбоубежище. По-късно пристигна и армията и ни изведоха, добави тя.

„ Ужасът е огромен. Искаме да приберем отвлечените у дома. В Израел няма безвредно място. Всички са по къщите си. Всички са в суматоха “, сподели още Момонова. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР