“Имахме конструктивен разговор с БСП. Говорихме за политики, приоритети и

...
“Имахме конструктивен разговор с БСП. Говорихме за политики, приоритети и
Коментари Харесай

Терзиев: Търсим съгласие по политики, после за шеф на СОС

“Имахме градивен диалог с Българска социалистическа партия. Говорихме за политики, цели и къде имаме пресечни точки по хрумвания. ” Това съобщи кметът на София Васил Терзиев.

Той прикани и всички останали групи да се отзоват на срещата, с цел да може да се види къде са пресечните точки с тях. “Целта е положителните политики да бъдат подкрепяни без значение от кое място идват ”, сподели още кметът на София. Конкретно за Българска социалистическа партия Терзиев разясни, че има единодушие във връзка с детските градини, непорочност на въздуха, презастрояването, промените на здравните заведения. “Децентрализацията, един от целите за нас, тъй че хората, които са най-близо до хората да имат инструментите да ги вземат решение ”, акцентира Терзиев.

Кметът на София разяснява, че още веднъж ще търси диалози с ГЕРБ: “За нас е значимо да търсим общите политики, да ги заложим в бюджета и откакто се съгласим за тях да намерим и структурно решение на ръководител на СОС, комисии и всичко, което следва. ” Терзиев е безапелационен, че Българска социалистическа партия не са търсили поддръжка за техния претендент Диана Тонова за началник на СОС.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР