Имах очаквания всички политически партии да осъзнаят своята отговорност и

...
Имах очаквания всички политически партии да осъзнаят своята отговорност и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Станахме свидетели на политическия егоизъм, инатлък и старт на предизборна кампания

„ Имах упования всички политически партии да осъзнаят своята отговорност и по този начин както гласоподавателят е дал своя избор на доверие на първата политическа партия, която е мандатоносител, те да осъзнаят, че точно с този състав на кабинет и оферти за министър-председател проф. Габровски, би могло да има постоянно държавно управление, което от първия ден да съобщи своите цели и да се захване за работа и да извърши задачите, които си слагаме ” - това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„ Станахме очевидци на политическия нарцисизъм, инатлък и старт на предизборна акция - това наблюдавахме през днешния ден. Проф. Габровски имаше смелостта и силата да застане пред Народното събрание, само че за жалост тази кандидатура не беше оценена задоволително. Всички причини, че мандатът е на първата политическа мощ ГЕРБ-СДС и по тази причина не получава поддръжка този кабинет ми се костват прекомерно лишени от логичност ”, изясни Атанасова.

По думите ѝ към момента съществува политическото опълчване от последните две години.

„ В страната следва една серпантина от избори. Това беше нашето политическо изпитание, нашият политически компромис - крачка обратно и предоставяне на опция на хора, които нито са директно свързани с ГЕРБ, нито са ярки партийни имена ”, посочи Атанасова.

Тя сподели още, че не вижда логичност да се води диалог с втората политическа мощ и с други партии за възможна поддръжка на кабинет, при изискване че те надали биха предложили някаква друга стратегия от тази, която сякаш се пробваха да осъществят.

 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР