Има задържаниВ резултат на агресивни действия в района на Националния

...
Има задържаниВ резултат на агресивни действия в района на Националния
Коментари Харесай

Полицаи са пострадали при размириците в центъра на София

Има арестувани

В резултат на нападателни дейности в региона на Националния стадион са потърпевши полицейски чиновници. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От ведомството осведомиха, че столичната полиция подхваща организация и ограничения за деескалиране на напрежението, зародило по време на протестните дейности. За преодоляване на обстановката бе употребявано и водно оръдие. След конфликти сред агитки има потърпевши и измежду протестиращите. Нанесени са и материални вреди по моторни транспортни средства - цивилни и полицейски.

Има арестувани. Призивът към футболните последователи е да показват спокойно мнението си, с цел да се избегне спомагателна ескалация.

Предвид продължаващите митинги от Столичната дирекция на вътрешните работи поучават жителите и гостите на столицата при опция да заобикалят прекосяването в региона на националния стадион и кръстовището при бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Ген. Гурко “. В секторите, където се организират протестни дейности краткотрайно е прекратено придвижването на градския превоз.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1973602089764250
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР