Има задържан за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в

...
Има задържан за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова в
Коментари Харесай

Кой е арестуваният за жестокото убийство в Русе

Има арестуван за жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Маринова в Русе, твърди NOVA, базирайки се на свои източници при проверяващите. Според информацията причинителят е засечен по ДНК, което е съвпаднало 100% с откритите доказателства.

По неофициална информация мъжът е задържан в Германия ,

където е потърсил леговище при майка си и втория си татко в град, на 60 км от Хамбург. Засега управляващите отхвърлят всякаква информация. Очаква се на ексклузивен брифинг в Министерски съвет министър председателят и основният прокурор ще дадат сходна информация.

Има арестуван за убийството на Виктория Маринова

По информация на малкия екран арестуваният е роден 1997 година В полицията в Русе са арестувани и брачната половинка му, и вуйна му, а по непотвърдена информация в дома му са открити облекла и кръв на жертвата.

Хора в Русе настояват, че знаят кой е арестуваният .

Разказват, че в квартала им – „ Селеметя”, през целия ден е имало полиция. Медията осведоми, че името на мъжът е Северин, а в квартала прецизират, че го познават като Селайдин.

Хора от квартала акцентират, че мъжът е от турски генезис, а не от ромски. Мъж, който желае да резервира анонимността си, удостовери пред телевизионната камера, че обвиненият е отпътувал за Германия още в неделя. Мъжът съобщи още, че за него няма подозрение, че въпросният Северин е причинител на ужасяващото закононарушение.

Тялото на 30-годишната журналистка беше открито в събота следобяд в шубраци край Дунав след подаден сигнал от жител. Всички открити движимости са изпратени в Института по криминалистика. Чакат се резултатите, които ще покажат дали по тях има оставени непознати отпечатъци.

Жестоко ликвидиране на водеща на телевизия в Русе

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР