„Има втора вълна на заболели с COVID-19. Това обяснява повишения

...
„Има втора вълна на заболели с COVID-19. Това обяснява повишения
Коментари Харесай

Д-р Бросек Халил: Приемът на витамин C при коронавирус е забранен

„ Има втора вълна на болни с COVID-19. Това изяснява покачвания брой на инфектирани през последните дни ", сподели още той

„ Възможно е да се построи колективен имунитет против COVID-19, само че е належащо самообладание. Не се знае тъкмо по кое време това ще се случи ". Това съобщи началникът на COVID-отделението на Втора МБАЛ в София доктор Бросек Халил.

„ Има втора вълна на болни с COVID-19. Това изяснява покачвания брой на инфектирани през последните дни ", сподели още той.

И добави: „ Мерките започнаха да се отпускат, позволиха се баловете, както и събирането на аудитория на футболните мачове и поради това се следят повече инфектирани ".

„ През нашето поделение са минали към 100 пациенти. Постоянно сме в инфекциозното поделение. В момента при нас има 10 доказани случая на COVID-19. Имахме тежки случаи, само че популярност Богу нещата потръгнаха добре ", сподели още той.

„ Имам доказателства, че още през септември в столичната Втора градска е имало 3-4 случая на болни от коронавирусната зараза, само че тогава лекарите не са знаели за болестта ", съобщи доктор Бросек Халил.

Д-р Халил изясни, че приемът на витамин C при ковид е неразрешен. Причината е, че този витамин оказва помощ за съсирване на кръвта, а при болестта постоянно се образуват тромби. По думите му има изгоди от витамин D, само че минимални.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР