Има три, по които служебното правителство започва да оказва влияние

...
Има три, по които служебното правителство започва да оказва влияние
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Има 3 линии, по които служебният кабинет ще оказва влияние върху вота

" Има три, по които служебното държавно управление стартира да оказва въздействие върху предизборната обстановка. Първата, несъмнено, е във връзка с предходния кабинет, главно фокусирано по отношение на „ Продължаваме промяната “; втората линия – във връзка с Българска социалистическа партия, и се оформя една трета линия, която в действителност визира в по-голяма степен „ Демократична България “. Така че сигурно дейностите на държавното управление, назначено от Румен Радев, ще окажат въздействие върху предизборната обстановка ". Това съобщи политологът доцент Антоний Гълъбов пред.

" От друга страна е изцяло несъмнено, че Румен Радев на тази предизборна акция няма да търси положително отношение от която и да е политическа партия. Едновременно с това, несъмнено, елементи от демократичната общественост малко късно се ориентираха в общата настройка на Румен Радев във връзка с Руската федерация и освен във връзка с Руската федерация. Така че в прочут смисъл със забавяне започнаха да се ориентират в неговите упоритости и желания, защото в последна сметка Румен Радев упорства, като най-влиятелната политическа фигура сега в България съгласно изследванията на публичното мнение, Румен Радев упорства да постанова дневен ред, а пък това, несъмнено, няма нищо общо с конституционните му пълномощия ", сподели още Гълъбов.

СП е в доста комплицирана обстановка, тъй като от една страна нейните гласоподаватели поддържат Румен Радев, въпреки това той на собствен ред даде доста ясно да се разбере, че той е срещу управлението на Българска социалистическа партия и надали не приказва от името на редовите социалисти. Така че в това отношение Българска социалистическа партия ще загуби. Тези избори ще бъдат тежки, с вероятността вероятно след допустима промяна на управлението на Българска социалистическа партия на последващи предварителни избори Българска социалистическа партия да успее да се завърне като сериозен политически фактор, само че ми се коства, че тези избори ще бъдат доста тежки за Българска социалистическа партия. Хубавото е, че нямаме нов огромен избавител, в случай че оставим настрани Румен Радев, който се пробва да влезе в тази роля. Хубаво е също по този начин, че нямаме и някакъв следващ инженерингов план, сходен на това, което сме виждали. Така че аз бих се надявал повече да е прагматизъм, бих се надявал повече преобладаващата атмосфера на тези избори да е в търсене на съответни решения. За страдание обаче не виждам такова предпочитание в множеството политически обединения ", разяснява политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР