Има три линии, по които служебното правителство започва да оказва

...
Има три линии, по които служебното правителство започва да оказва
Коментари Харесай

Политолог каза кое е най-хубавото нещо на новите избори 

Има три линии, по които служебното държавно управление стартира да оказва въздействие върху предизборната обстановка. Това каза политологът доцент Антоний Гълъбов пред " Фокус ". Първата е във връзка с предходния кабинет, главно фокусирано по отношение на " Продължаваме промяната “.

" Втората линия – във връзка с Българска социалистическа партия, и се оформя една трета линия, която в действителност визира в по-голяма степен " Демократична България “. Така че сигурно дейностите на държавното управление, назначено от, ще окажат въздействие върху предизборната обстановка “, сподели още той.

Напълно несъмнено е, че президентът, на тази предизборна акция, няма да търси положително отношение от която и да е политическа партия, добави политологът.

" Едновременно с това, несъмнено, елементи от демократичната общественост малко късно се ориентираха в общата настройка на във връзка с Руската федерация и освен във връзка с Руската федерация. Така че в прочут смисъл със забавяне започнаха да се ориентират в неговите упоритости и желания, защото в последна сметка упорства, като най-влиятелната политическа фигура сега в България съгласно изследванията на публичното мнение, упорства да постанова дневен ред, а пък това, несъмнено, няма нищо общо с конституционните му пълномощия “, посочи Гълъбов.

" Българска социалистическа партия е в доста комплицирана обстановка, тъй като от една страна нейните гласоподаватели поддържат, въпреки това той на собствен ред даде доста ясно да се разбере, че той е срещу управлението на Българска социалистическа партия и надали не приказва от името на редовите социалисти. Така че в това отношение Българска социалистическа партия ще загуби. Тези избори ще бъдат тежки, с вероятността вероятно след допустима промяна на управлението на Българска социалистическа партия на последващи предварителни избори Българска социалистическа партия да успее да се завърне като сериозен политически фактор, само че ми се коства, че тези избори ще бъдат доста тежки за Българска социалистическа партия “, безапелационен бе политологът.

Според доцент Антоний Гълъбов България не е излязла от политическата рецесия, тъй като тя е сред жителите и политиците, а не сред партийните водачи. Той добави, че по време на идната политическа акция партиите би трябвало да се откажат от раздвояването на визията за действителността.

" Трябва да се откажат от раздвояването на визията за действителността. Ако се вгледаме деликатно в това, което отстояват участниците в предходното ръководещо болшинство и техните съперници, ще забележим, че в действителност те чертаят две радикално разнообразни пояснения на действителността, които не могат да бъдат правилни, и двете. Много значимо е обективно да се посочат проблемите и да се предлага решение за тях. Всъщност българските жители към момента не мислят за избори, само че когато стартират да мислят за избори, ще желаят да чуят какво следва, а не кой е бил отговорен и защо преди “, сподели той.

" Хубавото е, че нямаме нов огромен избавител, в случай че оставим настрани, който се пробва да влезе в тази роля. Хубаво е също по този начин, че нямаме и някакъв следващ инженерингов план, сходен на това, което сме виждали. Така че аз бих се надявал повече да е прагматизъм, бих се надявал повече преобладаващата атмосфера на тези избори да е в търсене на съответни решения. За страдание обаче не виждам такова предпочитание в множеството политически обединения “, посочи Гълъбов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР