Има толкова много въпроси, които хиляди хора в Обединеното кралство

...
Има толкова много въпроси, които хиляди хора в Обединеното кралство
Коментари Харесай

Трябва ли всички да приемаме повече бежанци? Време е да говорим отвъд границите за проблемите, пред които сме изправени

Има толкоз доста въпроси, които хиляди хора в Обединеното кралство и Европа ще разискват в последния план Europe Talks, който започва през днешния ден в Daily Mirror.

Тази година е голяма за световната народна власт. Повече от половината свят ще гласоподава. Само в Европа 17 страни са изправени пред избори за Европейски Съюз.

Докато в Обединеното кралство имаме кметски и локални избори през май, последвани от общи избори. Има и значими въпроси, за които да приказваме. Трябва ли Европа да приема повече бежанци? Какво да вършим с ужаса на детонация от войни? Но най-големите рецесии, пред които сме изправени – без значение дали става въпрос за климата, опазването на здравето, разноските за живот или миграционната рецесия – не се случват единствено на нас. Те се случват и на нашите европейски съседи.

Така че през днешния ден, за трета година, Mirror си партнира с Zeit Online в Германия и повече от дузина медии от целия континент, с цел да сътвори онлайн чатове, където хората в Европа и Обединеното кралство могат да обменят различн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР